INGREDIENTI PER 6 PERSONE/ Ingredients for 6 people
- 500 g di penne/500 g of pasta (penne)
- 200 g di panna da cucina/200 g of cream
- 80 g di SALSA TARTUFATA BIANCA/80 g of WHITE TRUFFLE SAUCE
- 100 g di parmigiano/100 g of parmesan cheese
- 1 aglio/ 1 garlic
- olio extra vergine di oliva q.b./extra virgin olive oil q.s.
- sale e pepe q.b./ salt and pepper q.s.
PROCEDIMENTO/ Recipe preparation
In un tegame antiaderente versate l’olio e un aglio intero, appena dorato. Toglietelo ed aggiungete la panna, lasciate cuocere per circa 15 minuti a fuoco lento. Spegnete e aggiungete la SALSA TARTUFATA BIANCA e un pizzico di sale e pepe. In un’altra pentola fate cuocere le penne in abbondante acqua salata. Scolatele al dente e mantecatele a fuoco vivace con il sugo preparato in precedenza. Spolverizzate con parmigiano grattugiato e servite ben caldo.
Pour the olive oil and a whole garlic in a non-stick pan. As soon as the garlic has goldened, remove it and add the cream and let cook over low heat for about 15 minutes. Turn off, add the WHITE TRUFFLE SAUCE and a pinch of salt and pepper. In another pot, cook the pasta in abundant salted water. Drain to the thoot and stir over high heat with the sauce you have previously prepared. Sprinkle with parmesan cheese and serve warm.